Sósvizes fertőtlenítés

Sósvíz-kezelés, Sós vizű medence - Ezermester /6

Tartalom

  Sósvizes kezelés só-klór A sósvizű medence működtetésének elve. A sós vízkezelés só-klór olyan klóros vízkezelés, amelyenél a klór hatóanyag a tengeri sóból NaCl végzett elektrolízissel alakul ki.

  az ortopéd orvos az ízületeket kezeli

  Az elektrolízist a sóbontó készülék végzi. Mint minden víz klórtartalmának kezelése esetén, itt is szükséges beállítani a pH értékét 7-re.

  sósvíz-kezelés

  Ez a pH mínusz medencekémia segítségével lehetséges, amely vagy granulátum formában natriumbiszulfát vagy folyékony formában kapható kénsav. Azt tanácsoljuk, hogy a sós vízkezelésnél a pH-t adagolószivattyúk segítségével állítsuk be.

  hajdina ízületi kezelés

  Az egyes sóbontó készülékek már tartalmazzák ezt az adagolót. Amint a pH értéke nincs helyesen beállítva, a klór nem lesz hatásos, és a víz sósvíz-kezelés kezdene. A klór adagolása szondával redox vagy klór vagy automatikusan lehetséges.

  sósvíz-kezelés a könyök ízületei fájnak a push-up után

  A klór aránya a medencében ugyanolyan, mint a hagyományos klórkezelésnél, a sósvíz-kezelés csak a klór elérésének a módjában van. A só-klórtartalmú vízkezeléshez nem javasoljuk a rozsdamentes acél tartozékok használatát fúvókák, fények, létrákmivel idővel korrodálódnak.

  Ez a vízkezelés szintén nem használható rozsdamentes acél medencékben.

  sósvíz-kezelés